Labai skanus ir originalus tortas su skirtingais sluoksniais ir kremais. Jums tikrai patiks, o paruošti visai nesunku.
Norėdami paruošti 1 pyragą, jums reikės šių ingredientų:
– kiaušiniai, 6 vnt;
– verdantis vanduo, 4 šaukštai;
– cukrus, 200 g;
– miltai, 150 g;
– kepimo milteliai, 1 pakelis.
Norėdami paruošti 2 pyragus, paimkite :
– voveraitės, 5 vnt;
– miltai, 3 šaukštai;
– cukrus, 160 g;
– kapotų riešutų, 250 g.
Norėdami paruošti 1 kremą, jums reikia :
– tryniai, 5 vnt;
– sviestas, 300 g;
– cukrus, 200 g.
Norėdami paruošti 2 kremus, jums reikia:
– pienas, 350 g;
— vanilinio cukraus, 2 pakeliai;
– cukrus, 3 šaukštai;
– vanilinis pudingas, 1 pakelis.
Norėdami paruošti glazūrą, jums reikia :
– pienas, 2 šaukštai;
– migdolų drožlių, 4 v.š.;
– pieniškas šokoladas, 100 g;
– sviestas, 25 g.
Virimo procesas
Trynius išplakite su cukrumi ir dėkite į vandens vonią, plakdami.
Minkštą sviestą ištrinkite mikseriu ir sumaišykite su tryniais. Suplakite 2 kremus.
Pirmajam kremui sumaišykite visus ingredientus ir išvirkite pudingo kremą.
Sumaišykite abu kremus
Kiaušinius išplakti su cukrumi, užpilti verdančiu vandeniu ir išmaišyti.
Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir minkykite tešlą.
Formą uždengiame pergamentu ir išpilame tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pirmąjį pyragą 30 minučių.
Tortą atvėsinkite ir perpjaukite į 2 dalis, kiekvieną patepkite kremu.
Antram pyragui baltymus išplakite su cukrumi ir druska iki tirštos ir purios masės, sumaišykite su pakepintais ir smulkintais riešutais.
Skardą uždenkite pergamentu ir išklokite tešlą, išlyginkite ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
Tortą atvėsinkite ir patepkite kremu, dėkite ant ankstesnių pyragų.
Paruoškite glajų ir užpilkite ant pyrago. Dedame į šaldytuvą porai valandų, supjaustome porcijomis ir patiekiame.