Tortas, kuris tirpsta burnoje per 5 minutes. Šventinio stalo skanėstas!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tortas sausainių pagrindu. Tačiau dėl skonio ir gražios išvaizdos, taip pat dėl ​​braškių aromato toks desertas gali tapti net šventinio stalo puošmena.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

sausainiai, 200 g;
sviestas, 125 g;
braškių, 300 g;
grietinėlės sūris, 300 g;
cukrus, 100 g;
riebi grietinėlė, 200 ml;
vanduo, 100 ml;
agaras arba želatina, 5 g;
kokoso drožlių.

Virimo procesas

Tortui formuoti puikiai tiks 20 x 15 cm skersmens forma.

Sausainius sutrinkite į trupinius, sumaišykite su lydytu sviestu ir dalį supilkite į skardą, išklotą pergamentu.

Mišinį sutankiname į pyragą, uždengiame skardą ir dedame į šaldytuvą.

Braškės supjaustytos gabalėliais

Grietinėlę sumaišyti su sūriu ir cukrumi, išmaišyti iki vientisos masės.

Sumaišykite mišinį su braškėmis.

Želatiną užpilkite vandeniu, palikite išbrinkti, tada patogiu būdu nuskandinkite.

Želatinos mišinį supilkite į braškių kremą ir išmaišykite iki vientisos masės.

Įdėkite į formą ir išlyginkite.

Ant viršaus užpilkite antrąją trupinių dalį, šiek tiek sutankinkite ir kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.

Išimkite iš formos, pabarstykite kokoso drožlėmis ir patiekite.

Desertas pasirodo švelnus, erdvus, su ryškiu šviežių uogų aromatu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.