Šis receptas yra populiarus visame pasaulyje, ir vis dar apie jį nežino daugelis namų šeimininkių, kurios šios technologijos dėka turi galimybę pamaloninti savo artimuosius.
Filė su ananasais receptas.
Ananasas yra nuostabus vaisius, nes jis ne tik idealus, bet ir labai tinkamas tiek desertams, tiek pagrindiniams patiekalams ruošti. Pavyzdžiui, jis lengvai naudojamas mėsai marinuoti, nes jo sudėtyje esančios rūgštys ir kitos medžiagos padeda suminkštinti baltymines skaidulas.
Ananasai tapo neatsiejama daugelio kultūrų dalimi, aktyviai dedami į įvairius skanėstus. Jo galima rasti itališkoje picoje, Naujųjų metų salotose, šaltyje, taip pat mėsoje.
Mūsų recepte kviečiame susipažinti su vištienos filė su ananasais paruošimo technologija. Jo dėka patiekalas tampa labai sultingas, malonaus saldumo ir rūgštumo.
Ingredientai
2 vištienos filė
druskos
druskos
paprika
8 ananasų žiedai
majonezo
apie 150 g kieto sūrio
Kaip virti skanią filė su ananasais
Kadangi su mėsa dirbsime pakankamai greitai, orkaitę galite iš karto įkaitinti. Nustatykite temperatūrą iki 200. Taip pat būtina paruošti kepimo skardą. Sutepkite jį augaliniu aliejumi ir padėkite pergamentą.
Skanus vištienos filė patiekalas per 30 minučių
Vištienos filė gerai nuplaukite ir perpjaukite pusiau. Atsikratome perteklinių riebalų dalelių ir plėvelių.
Mėsos daleles uždenkite maistine plėvele ir susmulkinkite pjaustymo plaktuku, gerai pagardinkite druska ir pipirais. Pabarstykite paprika ir paskirstykite augaliniu aliejumi.
Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių, švelniai auksinės spalvos. Tada gautą filė dėkite ant kepimo skardos, patepkite trupučiu majonezo, bet nepersistenkite, nes kitaip sudegs.
Tada ant viršaus uždėkite ananasų žiedus ir sutarkuokite kietą varškės sūrį. Pasilikite šiek tiek sūrio, kad jį pabarstysite pabaigoje.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje iki 20 minučių. Gero apetito!
Atminkite, kad negalite palikti filė su ananasais, kitaip vaisiaus sultys suės skaidulą ir ji nebus pakankamai skani.