Minkšti ir švelnūs bulviniai blynai, įdaryti konservuota žuvimi, kiaušiniais ir žolelėmis.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– pienas, 400 ml;
– kiaušiniai, 3 vnt;
– miltai, 120 g;
– bulvės, 300 g;
– česnakas, 1 skiltelė;
– augalinis aliejus, 2 šaukštai;
– druska, pipirai, žalumynai.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :
— konservai aliejuje, 1 vnt.;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– majonezas, žalumynai.
Virimo procesas
Pieną sumaišykite su kiaušiniais, miltais, druska pagal skonį, įberkite pipirų ir užminkykite vienalytę tešlą.
Žalias bulves sutrinkite trintuvu ir sumaišykite su tešla.
Į tešlą supilkite augalinį aliejų ir įberkite smulkiai pjaustytų žolelių.
Tešlą gerai išminkykite.
Įkaitinkite keptuvę, šiek tiek patepkite augaliniu aliejumi ir apkepkite plonus blynelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Įdarui kiaušinius išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Smulkiai supjaustykite žalumynus ir žaliuosius svogūnus pagal skonį.
Paimkite bet kokius žuvies konservus pagal savo skonį, nupilkite aliejų ir susmulkinkite žuvį šakute, sumaišykite su kiaušiniais, žolelėmis, majonezu.
Patarimas : jums nereikia daug majonezo, tiesiog pridėkite įdarą, kad visi ingredientai susimaišytų.
Paragaukite įdarą ir, jei reikia, įberkite druskos ir pipirų.
Ant kiekvieno blyno dedame įdarą ir susukame taip, kaip tau patinka.