Tobulos cinamono pilnos bandelės, priverčiančios apsilaižyti pirštus!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei kada nors ragavote cinamoninių sraigių, žinote, kad jos – tikras skanėstas. Ir dabar galite juos pasigaminti patogiai savo namuose.

Cinamoninės sraigės yra labai populiarus desertas, ypač Amerikoje. Gali būti, kad jau esate jų ragavę, todėl puikiai žinote, kad jie tikrai puikūs . Dabar gera žinia ta, kad jų nebūtina pirkti parduotuvėje, bet galite pasigaminti patys namuose. Ir pamatysite, kad jie daug geresni nei pirktieji. Na, pabandykite patys.

Ko tau prireiks

  • 2 kiaušiniai
  • 250 ml šilto pieno
  • 580 g miltų
  • 7 g mielių
  • 80 g cukraus
  • pusė šaukštelio druskos
  • 80 g lydyto sviesto

Ingredientai įdarui ir užpilui

Užpildymas:

  • 13 g cinamono
  • 330 g minkšto sviesto
  • 120 g cukraus

Glazūra:

  • vanilė
  • 40 g minkšto sviesto
  • 100 g cukraus pudros
  • 170 g sūrio

Tai gana paprasta

Tešlai pirmiausia į dubenį persijokite miltus. Sudėkite mieles ir gerai išmaišykite. Atskirai sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir druska. Supilkite mišinį į miltų centrą, supilkite sviestą ir pieną ir šaukštu pradėkite maišyti . Tada tęskite rankomis ir turėtumėte gauti lygią ir minkštą tešlą. Sudėkite į dubenį, pateptą trupučiu aliejaus, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje pakilti.

Kai tešla pakils, perkelkite ją ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus. Dar kartą dirbkite, kad pašalintumėte oro perteklių, tada ištempkite ir sulenkite rankomis. Apverskite tešlą į kitą pusę ir atidėkite 15 minučių . Dabar galite paruošti įdarą. Tiesiog sumaišykite cukrų su cinamonu. 30 x 40 cm kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

Ir jūs beveik baigėte

Tešlą iškočiokite į stačiakampį, aptepkite minkštu sviestu ir pabarstykite cinamoniniu cukrumi. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite gabalėliais. Būkite atsargūs, kad neišpiltumėte įdaro ir perkelkite į paruoštą kepimo skardą. Šiek tiek ištiesinkite , uždenkite švariu rankšluosčiu ir leiskite sraigėms pakilti 40 minučių. Padėkite skardą į iki 180-190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20-25 minutes.

Glaistui sūrį sumaišykite su cukraus pudra, minkštu sviestu ir vanile. Išimkite skardą iš orkaitės ir visas sraiges užpilkite glajumi. Galite valgyti ir karštus, ir šaltus, jie vis tiek bus puikaus skonio. Pasigaminkite šias sraiges, kai lauksite svečio ir pamatysite, kad jos tiesiog renka dulkes. Linkime gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.