Tirpstantis vištienos krūtinėlės užkandis. Labiau švelnus nei švelnus: įdomus ir skanus receptas!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištienos mėsa medaus padaže pasirodo labai sultinga ir švelni, šis užkandis puikiai dera su įvairiais garnyrais. Šią mėsą gaminu net šventiniam stalui.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

vištienos filė, 4 vnt;
pusės citrinos sultys;
citrinos žievelės, 1 šaukštelis;
medaus, 1 valgomasis šaukštas;
kiaušiniai, 2 vnt;
augalinis aliejus, 2 šaukštai;
miltų, 3 šaukštai;
druska, pipirai, prieskoniai.
Virimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname, supjaustome plonomis juostelėmis ir dedame į maišelį.

Tris kartus nulupkite citriną ir išspauskite sultis. Tai pagal skonį, tačiau citrina mėsai suteikia malonios ir pikantiškos natos.

Pridėti į mėsą kartu su medumi ir kiaušiniais, augaliniu aliejumi, miltais.

Uždarykite maišelį ir keletą kartų gerai pakratykite, kad kepinys su prieskoniais gerai padengtų mėsos lentynas.

Palikite marinuotis 30-60 minučių.

Patarimas: šiame etape pakuotę galima išsiųsti į šaldiklį ir, jei reikia, išimsite ir kepsite.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Galite kepti orkaitėje 10 – 15 minučių 180 laipsnių formoje.

Šias juosteles parduodu su įvairiais naminiais padažais, tačiau natūralus skonis patiks labiau nei su priedais. Mėsa tiesiog prabangi ir labai minkšta.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Mokė žydė močiutė. Vištienos vakarienės receptas: skanesnis už bet kokį plovą
Patiko? Pasidalink! Ačiū.