Tirpsta burnoje – vištienos krūtinėlė paruošta keptuvėje saldžiarūgščiame padaže

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pietums paruoškite vištienos krūtinėlę saldžiarūgščiame padaže. Ir tikrai nereikia jaudintis, kad vištiena bus per sausa.

Tikrai nereikės jaudintis dėl vištienos gaminimo. Žinoma, labai dažnai nutinka taip, kad mėsa galiausiai labai išsausėja, bet jei laikysitės šio recepto, gausite kvapnią ir nepaprastai sultingą vištieną . O saldžiarūgštis padažas šiam patiekalui suteiks absoliučiai nuostabų skonį su aiškia Azijos nata. Būtinai išbandykite šį patiekalą.

Ko tau prireiks

Azijos virtuvė yra viena iš populiariausių, o jei ir jums patinka, galite pabandyti paruošti puikią vištienos krūtinėlę saldžiarūgščiame padaže. Tai labai paprasta ir skonis tikrai labai geras. Taigi ko tau reikės?

  • 2 vištienos krūtinėlės
  • pipirų ir citrinos žievelės pagal skonį
  • saulėgrąžų aliejus
  • 2 šaukštai sojos padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • druskos pagal skonį
  • 30 g sviesto
  • 2 skiltelės česnako
  • miltų pagal poreikį
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių

Pradėkite gaminti maistą

Pirmiausia įpjaukite mėsą, tada pasūdykite ir pipiruokite. Tada apibarstykite vištieną miltais. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu saulėgrąžų aliejaus ir kepkite vištieną aukštoje temperatūroje apie 2-3 minutes iš abiejų pusių . Tada sumažinkite šilumą. Nulupkite česnaką ir suspauskite per spaudą. Kartu su citrinos žievele, medumi ir sviestu sudėkite į mėsą. Galiausiai įpilkite sojos padažo ir citrinos sulčių. Gerai išmaišykite.

Vištienos krūtinėlę troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Prieš patiekdami ant vištienos uždėkite petražolių, kurias prieš tai susmulkinate. Tada padėkite vištieną ant salotos lapo. Galite tikėtis, kad jis labai gražiai atrodys lėkštėje . Jei norite, galite paruošti ir kokį garnyrą, pavyzdžiui, ryžius ar bulves, bet tai nėra būtina. Linkime gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.