Dėl šio recepto mano bulviniai blynai visada išeina tiesiog tobuli, minkšti, purūs ir neįsigeria daug augalinio aliejaus.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
bulvės, 600 g;
kiaušinis ir svogūnas 1 vnt.;
miltų, 1 valgomasis šaukštas;
citrinos sultys, 0,5 šaukštelio;
druskos, pipirų, bulvių prieskonių ir žolelių.
Virimo procesas
Trys bulvės ant rupios trintuvės, iš mišinio išspauskite skysčio perteklių.
Mišinį sumaišykite su citrinos sultimis, kurios suteikia patiekalui aromatingo rūgštumo.
Įdėkite tarkuotą svogūną, česnaką pagal skonį, kiaušinį, druską, prieskonius, smulkiai pjaustytas žoleles ir miltus.
Išmaišykite mišinį iki vientisos masės.
Blynelius apkepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
Patiekiu juos su grietine, česnakiniu padažu, natūralaus jogurto padažu. Kefyrą galite užšaldyti ir atitirpinti marlėje, gauti minkšto sūrio ir iš jo pagaminti skanų padažą su česnakais ir žolelėmis. Puikiai dera su bulviniais blynais.