Labai paprastas, bet labai skanus receptas, naudojant tik 3 ingredientus.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– kokoso drožlių, 200 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– cukrus, 120 g.
Virimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir plakite plaktuvu.
Suberkite kokoso drožles ir minkykite.
Palikite mišinį 30 – 40 minučių, kad traškučiai išbrinktų.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu.
Iš gautos masės suformuokite nedidelius rutuliukus ar kūgius ir dėkite ant kepimo skardos.
Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Patarimas: kad sausainių skonis būtų dar įvairesnis, į vidų galite įdėti riešutų ir zefyro gabalėlių. Jei netingi, skirkite dar porą minučių šokoladui ištirpinti, panardinkite į jį atvėsusius sausainius ir patiekite šokoladu aplietą kokoso skanėstą.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
