Labai paprastas, bet labai skanus receptas, naudojant tik 3 ingredientus.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– kokoso drožlių, 200 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– cukrus, 120 g.
Virimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir plakite plaktuvu.
Suberkite kokoso drožles ir minkykite.
Palikite mišinį 30 – 40 minučių, kad traškučiai išbrinktų.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu.
Iš gautos masės suformuokite nedidelius rutuliukus ar kūgius ir dėkite ant kepimo skardos.
Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patarimas: kad sausainių skonis būtų dar įvairesnis, į vidų galite įdėti riešutų ir zefyro gabalėlių. Jei netingi, skirkite dar porą minučių šokoladui ištirpinti, panardinkite į jį atvėsusius sausainius ir patiekite šokoladu aplietą kokoso skanėstą.