Tiesiog viską išdėliokite sluoksniais, o paslaptis – įdaru. Ką virti iš vištienos filė

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Siūlome Jums labai skanų patiekalą, kuris sėkmingai pakeis nuobodžius vištienos kotletus ir kotletus.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– bulvės, 500 g;

– vištienos filė, 500 g;

– svogūnas, pomidoras 1 vnt.;

– sūris, 100 g;

– pievagrybiai, 150 g;

– kiaušinis, 1 vnt.;

– majonezas, 2 šaukštai;

– druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Virimo procesas

Filė supjaustome gabalėliais kaip karbonadus ir šiek tiek pamušame, įberiame druskos, pipirų ir pagardiname mėgstamais vištienos prieskoniais.

Bulves supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūną – pusžiedžiais.

Į kepimo indą sudėkite porą gabalėlių sviesto, svogūnus ir bulves. Visa tai druska ir pipirai.

Ant viršaus dėkite kotletus, ant jų plonus grybų griežinėlius, druską ir pipirus.

Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

Sūrį sutarkuokite, pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais, sumaišykite su kiaušiniu ir majonezu, druska pagal skonį.

Išimkite formą, nuimkite foliją ir užpildykite įdaru. Kepkite dar 10 minučių be folijos.

Patarimas : gatavą patiekalą pabarstykite šviežiomis žolelėmis arba į įdarą galite įdėti žolelių ir česnako. Tai priklauso nuo jūsų skonio.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.