Salotos yra neatsiejama bet kurios šventės dalis. Tai gali būti lengvi užkandžiai arba sotūs patiekalai. Salotos su krabų lazdelėmis yra vienos populiariausių ir daugelio mėgstamų salotų. Jis yra subtilaus skonio ir gali būti paruoštas iš anksto, todėl tai yra patogus pasirinkimas šventiniam stalui.
Yra daugybė salotų su krabų lazdelėmis receptų. Priklausomai nuo jūsų pageidavimų, galite pasirinkti klasikinį variantą arba eksperimentuoti su ingredientais.
Taip pat galite žaisti su salotų patiekimo būdais, papuošdami jas žolelėmis, riešutais ar tarkuotu sūriu.
Ingredientai:
Kiaušiniai – 4 vnt.;
krabų lazdelės – 200 g;
Korėjos morkos – 200 g;
Žalieji svogūnai – 1 krūva;
Kietasis sūris – 150 g;
Česnakai – 4 skiltelės;
Majonezas – a.š.
Krabų salotų paruošimas:
Išvirkite kietai virtus kiaušinius, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Krabų lazdeles atskiriame į pluoštus arba supjaustome plonomis juostelėmis ir sumaišome su kiaušiniais.
Į salotas sudėkite korėjietiškas morkas ir į salotas supjaustykite žaliuosius svogūnus. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į salotas.
Patiekalą pagardinkite majonezu ir gerai išmaišykite.
Taip pagaminamos paprastos krabų salotos šventėms. Iš minimalių ingredientų galima sukurti salotas, kurios pasirodo skanios.
