Labai skanūs, sultingi ir aromatingi kotletai iš maltos mėsos asorti (jautienos ir kiaulienos) su minimaliu prieskonių rinkiniu.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– jautiena ir kiauliena po 500 g;
– svogūnas, 320 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– juoda duona, 350 g;
– druska pipirai.

Virimo procesas
Sumaišykite dviejų rūšių maltą mėsą. Jei turite mėsos, sumalkite ją mėsmale kartu su svogūnais.
Duoną pamirkykite vandenyje, kol ji taps permirkusi.
Duoną išspaudžiame rankomis, taip pat permetame per mėsmalę.
Sumaišykite su malta mėsa, įberkite druskos ir pipirų, kiaušinių ir minkykite faršą iki visiškai vienalytės masės.
Drėgnomis rankomis formuokite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
Apkepkite kotletus karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Patarimas : iš siūlomo faršo tūrio gausite apie 40 kotletų. Todėl kotletus ir pusę jų galite tiesiog pasigaminti ateičiai, sudėti į formeles ir išsiųsti į šaldiklį Turėsite savo skanius ir naminius pusgaminius, kuriuos galėsite bet kada greitai iškepti ir patiekti. įvairūs garnyrai.
