Daugeliui žmonių vištiena yra viena dažniausiai perkamų parduotuvėje. Šio puikaus recepto pagalba galite paversti jį be galo skaniu patiekalu, kuris jus pradžiugins.
Daugelis žmonių mėgsta vištieną dėl paprasto paruošimo. Tarp pagrindinių jo privalumų yra tai, kad jie yra puikus baltymų šaltinis, kuris yra svarbus žmogaus raumenims . Tuo pačiu juose taip pat labai mažai kalorijų, todėl šią mėsą renkasi ir žmonės, kurie bando sulieknėti ar žiūri į savo dienos kalorijų normą. Dėl šio recepto galite juos paversti labai skaniu patiekalu.
Ko tau prireiks
- 3 vištienos krūtinėlės
- 1 svogūnas
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 šaukštai sviesto
- 5 skiltelės česnako
- citrinos sultys pagal skonį
- stiklinė vandens arba vištienos sultinio
- 2 arbatiniai šaukšteliai muskato riešuto
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
- puodelis grietinėlės
Pirmiausia paruoškite mėsą
Nuplaukite ir išvalykite vištienos šunį. Tada juose padarykite skersinius ir išilginius pjūvius. Tada pasūdykite ir pipiruokite vištienos krūtinėlę, kaip jums atrodo tinkama . Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus, svieste ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių, kad ji įgautų auksinę spalvą. Tada išimkite vištieną iš keptuvės ant lėkštės.
Paruoškite skanų mišinį
Visą keptuvę ištepkite sviestu ir ant jos lengvai pakepinkite išspaustą česnaką. Tada suberkite į jį dideliais gabalėliais supjaustytą svogūną. Kai svogūnas apkeps, išspauskite vienos citrinos sultis arba pagal skonį. Tada į šiuos ingredientus įpilkite sultinio arba vandens, taip pat įpilkite pilną puodelį grietinėlės.
Užpildykite visą receptą
Tereikia į mišinį įberti muskato riešuto ir viską gerai išmaišyti. Viską lengvai pavirkite ir tada į padažą sudėkite vištienos krūtinėlę. Po kurio laiko gaminimo galite išjungti kaitlentę ir jūsų skanios krūtinėlės yra paruoštos. Keptos bulvės arba ryžiai būtų idealus šio puikaus patiekalo priedas. Kai paragausite visko, būsite visiškai nustebinti.