Ingredientai:
- pomidorai – 3 kg;
- saldieji pipirai – 3 vnt;
- aitriosios paprikos – 2 vnt;
- česnakai – 2 galvos;
- krapai – 1 krūva;
- petražolės – 1 krūva;
- reganas – 1 krūva;
- augalinis aliejus – 0,5 stiklinės:
- actas 9% – 0,5 puodeliai;
- cukrus – 0,5 stiklinės;
- druska – 3 šaukštai.
Paruošimas:
Pomidorus supjaustykite griežinėliais, saldžiąją papriką – gabalėliais, aitriąją – smulkiais gabalėliais, česnaką permeskite per spaudą ir išmaišykite.
Pridėti pjaustytų žalumynų.
Įpilkite cukraus, druskos, augalinio aliejaus ir acto.
Gerai išmaišykite ir padėkite slėgį .
Palikite parai, tada išmaišykite, supilkite į stiklainius saugojimui ir uždarykite dangteliu.
Laikyti vėsioje vietoje. Šį užkandį galima laikyti kelis mėnesius.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
