Taip keptos krabų lazdelės sužavės visus: kartosite ne kartą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Kartais galima ir taip. O beje aš kartais tikrai labai užsinoriu krabų lazdelių. Tada imu ir nusiperku, ir nematau čia jokio nusikaltimo. Krabų lazdelės tešloje su česnakiniu majonezo padažu – gėris (žinoma ne per dažnai). Tešlą ruošiau su alumi ir kariu, tad gavosi ji tokia pikantiška ir šiek tiek kitokia. Pabandykite, kartais tikrai galima“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Porcijos 3. Užtruksite apie 15 min: 300 g krabų lazdelių; 200 ml alaus; Žiupsnis druskos; 0,5 a. š. kario; 5–6 v. š. miltų; 1 kiaušinis; Žiupsnis džiov. žolelių; Šlakelis aliejaus, kepimui.

Kiaušinį išsukame su alumi, druska, prieskoniais. Suberiame miltus ir gerai išmaišome tešlą. Merkiame krabų lazdeles ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Valgome su česnakiniu padažu.

 

www.tv3.lt

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Gyventojai ėmė taupyti laidotuvėms, stengiasi neviršyti 1,5 tūkst. eurų ribos: įmonės įspėja, kad kainos kils
Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *