Taip gaminu 30 metų ir niekada nebuvo skaniau! Vietoj kotletų ir šašlykų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Originalūs karbonadai su sūriu, aromatingu ir aštriu įdaru.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– mėsa, 3 vnt.;

– svogūnas, 1 vnt;

– virtos bulvės, 2 vnt;

– pomidoras, 1 vnt.;

– grietinės arba majonezo, 4 šaukštai;

– sūris, 100 g;

– druska, pipirai, žolelės, prieskoniai;

– garstyčios, 2 šaukšteliai;

– česnakai, 2 gvazdikėliai.

Virimo procesas

Mėsą gerai išplakti. Druskos, pipirų, pagal skonį pabarstykite prieskoniais ir palikite pasimarinuoti.

Svogūną supjaustykite žiedais, pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais.

Kepimo skardą išklokite pergamentu ir išdėliokite svogūnų griežinėlius, ant jų sudėkite kotletus.

Mėsą patepkite garstyčiomis ir išdėliokite pomidorų žiedus.

Pomidorus pagal skonį patepkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais.

Bulves išvirkite lupenomis ir sutarkuokite vidutine tarka, pabarstykite pomidorais.

Bulvių sluoksnį patepkite grietine arba majonezu.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 40 minučių.

Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Patarimas : kad mėsa nepridegtų, kepimo skardą galite uždengti folija ir nuimti likus 10-15 minučių iki kepimo pabaigos.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Pagal šį receptą žuvį gaminu 30 metų. Visa šeima dėkoja už tokį skanų patiekalą.
Patiko? Pasidalink! Ačiū.