Taip gaminu 30 metų – dar niekada nebuvo taip skanu! Šventiniam stalui vietoj kotletų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei jau atsibodo kotletai, tuomet siūlau panaudoti mano seną receptą ruošiant vieną skaniausių mėsos užkandžių. Jums reikia paprasčiausių ingredientų, iešmelių ir recepte nėra nieko sudėtingo, bet pasirodo labai skanus – kebabas orkaitėje.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

mėsa, 500 g;
svogūnas, 1 vnt;
augalinis aliejus, 2 šaukštai;
sojos padažas, 50 ml;
garstyčių, 1 šaukštelis;
paprika, šašlykų prieskoniai 0,5 šaukštelio;
druskos, pipirų
Norėdami marinuoti svogūnus, jums reikia :

svogūnas, 1 vnt;
krapai;
druskos, 0,5 šaukštelio;
cukrus, trečdalis šaukštelio;
actas 9%, 2 šaukšteliai;
vandens, 30 ml.
Virimo procesas

Imk bet kokią mėsą, man labiau patinka kiauliena. Supjaustome smulkiais gabalėliais.

Mėsą pamarinuokite su svogūnais, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir sutrinkite rankomis.

Įberkite druskos ir pipirų, kepsnių prieskonių, garstyčių, sojų padažo, augalinio aliejaus, paprikos ir kitų prieskonių. Viską sumaišykite rankomis, kad susimaišytų visa masė, tada mėsos pluoštai gerai pasimarinuos.

Palikite mėsą 1 valandai.

Patarimas: bet geriau palikti ilgiau marinuotis, tada bus labai skanu ir minkšta.

Užpildykite iešmelius vandeniu 15 minučių – taip jie nepridegs orkaitėje.

Mėsą suverkite ant iešmelių ir sudėkite į keptuvę.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Svogūną supjaustykite plonais žiedeliais ir pamarinuokite su nurodytais ingredientais. Sumaišykite su krapais.

Ant indo sudėkite raugintus svogūnus, ant viršaus išdėliokite kebabus. Taip patiekiame, pasirodo labai aromatingas, pikantiškas ir skanus.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Naminis dėdė Bensas. Skanios cukinijų salotos žiemai: paprastas receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.