Tai geriausias dalykas, kurį aš kada nors valgiau. Maltos mėsos receptas: gaminu namuose be orkaitės

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei mėgstate įdomius, bet tuo pačiu ir paprastus patiekalus, šis receptas kaip tik jums. Minimalus ingredientų rinkinys, lengvas gaminimo procesas ir įspūdingi maltos mėsos bei spagečių rezultatai. 

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų: 

maltos jautienos arba bet kokios, 500 g; 
svogūnai, česnakai pagal skonį; 
pomidorų ir saldžiųjų pipirų po 1 vnt. 
pomidorų pasta 2 v.š.; 
vanduo, 250 ml; 
sūris, 100 g; 
spagečiai; 
paprika, žolelės, prieskoniai. 
Virimo procesas 

Maltą mėsą pagardinkite druska ir pipirais, paprika ir aromatinėmis žolelėmis bei prieskoniais pagal skonį. Gerai išmaišykite. 

Į faršą suberkite susmulkintą česnaką ir svogūną, išmaišykite. 

Iš faršo darome didelius paplotėlius ir į vidų dedame nedidelę ryšelį spagečių – nevirtų. 

Taip pat smulkiai supjaustykite svogūną, susmulkinkite česnaką, kubeliais supjaustykite saldžiąją papriką ir pomidorą. 

Maltą mėsą su spagečiais pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus, suberkite svogūną, saldžiąją papriką ir pomidorą, išmaišykite ir troškinkite. 

Pomidorų pastą atskiedžiame vandeniu ir keptuvėje esantį indą užpilame padažu. 

Troškinkite 20 minučių uždengę dangčiu ant silpnos ugnies. 

Sutarkuokite sūrio gabalėlį ir pabarstykite ant patiekalo, uždarykite keptuvę dangčiu ir troškinkite 5 minutes. 

Patiekdami apibarstykite žolelėmis. 

Labai skanus, paprastas ir aromatingas patiekalas, originaliame daržovių padaže. Pasirodo, mėsos užkandis ir spagečiai, visavertė vakarienė. 

Patiko? Pasidalink! Ačiū.