Tai gali padaryti bet kuris vyras! Paprastas pyragas kovo 8 d.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis medaus pyrago receptas ypatingas tuo, kad pagaminsite skystą tešlą ir nereikės iškočioti pyragaičių.

Jis paruošiamas paprastai ir greitai.

Ruošiant reikės tokių ingredientų:

Gaminimo eiga

Kiaušinius su žiupsneliu druskos plakite 5 min. didžiausiu greičiu,

įberkite cukraus ir suplakite. Supilkite

skystą medų ir suplakite

.

Sudėkite miltus su kepimo milteliais ir persijokite

.

Supilkite į tešlą ir išminkykite

. Formą išklokite pergamentu ir supilkite į

tešlą

.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 40 minučių, patikrinkite.

Biskvitą atvėsinkite

. Kremui grietinę sumaišykite su milteliniu cukrumi ir išplakite iki purumo.

Biskvitą supjaustykite į kelias dalis. Nupjaukite viršų ir susmulkinkite jį į trupinius

. Formuokite tortą, aptepdami pluteles kremu ir apibarstykite kat.

4 valandoms nusiųskite tortą į šaldytuvą

.

Patarimas: jei nėra galimybės nusipirkti riebios grietinės, paimkite bet kokią ir naudokite grietinės ar grietinėlės tirštiklį. Taip pat galite kepti naudodami standartinę kepimo skardą – tiesiog perpjaukite biskvitą į 3 dalis ir sudėkite jas vieną ant kitos.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *