Švelnus, saldus, natūralaus varškės skonio ir vanilės aromato, naminiai varškės sūreliai be konservantų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • Varškės sūris – 200 g
  • Cukraus pudra – 2 šaukštai. l. (be skaidrės)
  • Sviestas – 30 g (minkštas)
  • Šokoladas – 80 metų
  • Vanilinis arba vanilinis cukrus – 1 pakelis

Įdarui (nebūtina):

  • Karamelė
  • Jam
  • kokoso drožlių

Paruošimas:

  • Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą.
  • Naudodami silikoninį šepetėlį, formelių šonus ir apačią plonu sluoksniu ištepkite ištirpintu šokoladu.
  • Ramekinus padėkite į šaldiklį 3-4 minutėms (arba 10 minučių, jei sluoksnis tvirtesnis).
  • Jei reikia, tarpus užtepkite antruoju šokolado sluoksniu ir vėl šaldykite šaldiklyje 2-3 minutes.
  • Dubenyje sumaišykite varškę, cukraus pudrą, vaniliną ir minkštą sviestą.
  • Sutrinkite mišinį iki vienalytės konsistencijos.
  • Išimkite formeles iš šaldiklio.
  • Užpildykite juos 1/3 varškės mišiniu.
  • Į kiekvienos formos centrą dėkite įdarą (karamelę, uogienę ar kokosą).
  • Formas iki viršaus pripildykite varškės mišiniu.
  • Sūrio pyragų viršų aptepkite tirpintu šokoladu ir išlyginkite.
  • Varškę kelioms minutėms dėkite į šaldiklį, kad sutvirtėtų viršutinis šokolado sluoksnis. Tada perkelkite juos į šaldytuvą, kol paruošite patiekti.

Ši varškė dažniausiai valgoma iš karto, tad nereikės sukti galvos dėl laikymo! Patiekite atšaldytą ir mėgaukitės natūraliu skoniu.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Imu kefyro, majonezo ir 15 min. Paprasti, bet labai skanūs pyragėliai su subtiliu įdaru
Patiko? Pasidalink! Ačiū.