Švelnūs kotletai: jie pasirodė tokie minkšti, subtilaus kreminio skonio, kad tikrai kepsiu dar daug kartų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • 500 g kiaulienos
  • 250 ml pieno
  • 0,5 ch.l. metų
  • 1 šaukštelis. cukraus
  • 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
  • 1-2 kiaušiniai
  • 100 g miltų

Paruošimas:

  1. Kiaulieną supjaustykite porcijomis ir susmulkinkite.
  2. Lėkštėje sumaišykite druską, cukrų ir pipirus. Drėgna ranka šiuo mišiniu aptepkite kiekvieną mėsos gabalėlį.
  3. Kotletus sudėkite į dubenį ir apliekite pienu. Palikite marinuotis bent 1 val., retkarčiais apversdami mėsą.
  4. Įmuškite kiaušinius, šiek tiek druskos ir pipirų.
  5. Kotletus pamirkykite miltuose, tada kiaušinyje ir kepkite keptuvėje, kol iškeps.
  6. Patiekdami apibarstykite žolelėmis.

Gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.