Ingredientai:
- 500 g kiaulienos
- 250 ml pieno
- 0,5 ch.l. metų
- 1 šaukštelis. cukraus
- 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
- 1-2 kiaušiniai
- 100 g miltų
Paruošimas:
- Kiaulieną supjaustykite porcijomis ir susmulkinkite.
- Lėkštėje sumaišykite druską, cukrų ir pipirus. Drėgna ranka šiuo mišiniu aptepkite kiekvieną mėsos gabalėlį.
- Kotletus sudėkite į dubenį ir apliekite pienu. Palikite marinuotis bent 1 val., retkarčiais apversdami mėsą.
- Įmuškite kiaušinius, šiek tiek druskos ir pipirų.
- Kotletus pamirkykite miltuose, tada kiaušinyje ir kepkite keptuvėje, kol iškeps.
- Patiekdami apibarstykite žolelėmis.
Gero apetito!