Ingredientai:
morkos – 1 vnt.
vištienos kepenėlės – 200 gr
svogūnas – 100 gr
grietinė – 2 šaukštai.
druskos pagal skonį
saulėgrąžų aliejus – 3 šaukštai.
Paruošimas:
Svogūną ir morkas supjaustykite vidutiniais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
Vištienos kepenėles supjaustykite pagal pageidavimą ir suberkite į daržoves .
Pakepinti, įberti druskos pagal skonį ir grietinės, išmaišyti. Troškinkite 10 minučių.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
