Svečiai net nesupras, iš ko jis pagamintas. Nuostabi vakarienė

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprastas, bet labai skanus pitos duonos, maltos mėsos ir sūrio patiekalas. Galima patiekti su įvairiais garnyrais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– lavašas, 3 vnt;

– malta mėsa, 200 g;

— svogūnai ir morkos 1 vnt.;

– bulvių košė;

– grietinė, 2 šaukštai;

– tarkuotas sūris, 200 g;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– pomidorų padažas;

– druska, pipirai, prieskoniai ir žolelės.

Virimo procesas

Smulkiai supjaustykite svogūną.

Morkas taip pat smulkiai arba tris supjaustome stambia tarka.

Įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite faršą, kol iškeps, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, suberkite svogūnus ir morkas, troškinkite, kol daržovės iškeps.

Patarimas : į faršą galite įberti mėgstamų prieskonių ir smulkiai pjaustytų žolelių.

Supilkite pomidorų pastą pagal savo skonį arba įdėkite kečupo, šiek tiek bulvių košės, išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės, kad atvėstų.

Maltos mėsos ir bulvių įdarą lygiu sluoksniu paskleiskite ant visų 3 pita duonos lakštų ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Susukite pita duoną į vamzdelius ir sudėkite į kepimo indą, išteptą augaliniu aliejumi.

Kiaušinius išplakti su druska, supilti grietinę ir išmaišyti iki vientisos masės.

Užpildykite padažu ant formelės vamzdelių ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol sūris išsilydys, o plutelė taps auksinės spalvos.

Šį patiekalą patiekiame su šviežių daržovių salotomis ir įvairiais garnyrais.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.