Krabų lazdelės laikomos prieštaringai vertinamu produktu. Daugelis žmonių niekina krabų lazdeles, nes mano, kad jose yra daug cheminių medžiagų ir dažiklių. Tačiau geros krabų lazdelės neturi daug kenksmingų medžiagų. Priešingai, aukštos kokybės lazdelės susideda beveik vien iš žuvies mėsos.
Yra lazdelės su krabų mėsa. Tačiau toks produktas bus daug brangesnis, nei siūlo parduotuvės. Iš krabų lazdelių galite paruošti įvairius patiekalus. Pavyzdžiui, salotos ar užkandžiai. Neretai prekė dingsta iš lentynų prieš šventes.
Mes jums pasakysime, kaip pasigaminti užkandį iš krabų lazdelių.
Ingredientai krabų lazdelių užkandžiui:
kiaušiniai – 3 vnt .;
sūris – 100 g;
petražolės – šakelė;
česnako skiltelė;
majonezo;
krabų lazdelės – 6 vnt.
Krabų lazdelių užkandžio paruošimas:
Išvirkite kietai virtus kiaušinius, nulupkite ir atvėsinkite. Trynius sutarkuokite smulkia tarka, o baltymus sutrinkite stambia tarka. Sūrį sutarkuokite smulkiomis trintuvės pjaustyklėmis.
Susmulkinkite petražoles ir sumaišykite su tryniais, baltymais ir sūriu. Per spaudą įmeskite česnako skiltelę į mišinį ir pagardinkite majonezu.
Išskleidžiame krabų lazdeles į lėkštes. Sutepkite pagaliukų paviršių įdaru ir vėl suvyniokite į ritinėlius.
Suktinėlių galus patepkite majonezu ir pamerkite į likusį įdarą.
Pasirodo, tai paprastas ir nebrangus užkandis šventiniam stalui. Tai geras būdas paįvairinti krabų lazdelių užkandžius.