Sutirštintą pieną išplakti su migdolais. Desertas per minutę be kepimo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Desertai su migdolais visada išeina prabangūs ir skanūs, ryškaus, prie šokolado derančio migdolų aromato.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

migdolai, 200 g;
kondensuotas pienas, nevirtas 1 skardinė;
šokolado, 100 g arba aukštos kokybės kakavos, 3 v.š.;
sviesto, 20 g.
Virimo procesas

Suberkite migdolus į verdantį vandenį ir pavirkite minutę, kad neliktų būdingo kartumo ir žievelės.

Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje.

Sumaišykite kondensuotą pieną su šokoladu ir ištirpinkite ant viryklės, minkykite iki vientisos masės.

Įdėkite sviestą ir minkykite masę iki vientisos masės.

Suberkite riešutus ir išmaišykite.

Ištepame mišinį ant pergamento ir iš jo formuojame dešrą, supjaustome porcijomis ir patiekiame.

Pagal skonį migdolus galite pakeisti žemės arba graikiniais riešutais. Labai skanu išeina, jei dar įdedate cukruotų vaisių, džiovintų vaisių gabalėlių ir kitų sveikų priedų. Pavyzdžiui, citrinos ar apelsino žievelė labai papildo deserto skonį.

Kad desertas būtų dar sotesnis ir apetitiškesnis, galite įdėti šiek tiek grūstų sausainių – įprastų ar šokoladinių, arba su kreminiu sluoksniu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Pats skaniausias ir švelniausias! Tarybinis valgyklos skanėstas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.