Ingredientai:
bagetė – 1 vnt
malta vištiena – 300 gr
svogūnas – 1 galva
neutralus graikiškas jogurtas – 150 ml
kiaušiniai – 3 vnt
druska – 1/3 šaukštelio.
miltai – 4 šaukštai.
Paruošimas:
Svogūną smulkia tarka sutarkuokite į faršą, įberkite druskos ir pipirų.
Tešlai kiaušinius išplakti su jogurtu arba grietine, pasūdyti ir suberti miltus, išplakti.
Smulkiai supjaustykite batoną .
Ant kiekvieno batono gabalėlio uždėkite po porciją maltos mėsos ir kiekvieną gabalėlį atsargiai įmeskite į tešlą, kad ji prisotintų ir duoną, ir įdarą iš abiejų pusių.
Kepkite keptuvėje su aliejumi, kaip įprastus pyragus.


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
