Sušius ruošiame savo rankomis: jie 10 kartų skanesni nei pagal užsakymą pagaminti

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Norint mėgautis tradiciniais japoniškais patiekalais – suktinukais, nereikia lankytis japonų restorane ar užsisakyti jų internetu, nes skanius vyniotinius galite pasigaminti patys namuose.

Ir jei viskas bus padaryta teisingai, laikantis recepto ir gaminimo technologijos, galite tuo būti tikri. Kad tokie suktinukai bus daug skanesni nei parduotuviniai.

Visų pirma, jums reikia paruošti reikiamus ingredientus, būtent:

120 g šviežios lašišos;
50 g avokado (turi būti kuo minkštesnis ir prinokęs);
1 šviežias agurkas;
300 g virtų ryžių (geriau apvalių grūdų produktas);
30 g grietinėlės sūrio;
1 lapas presuotų nori jūros dumblių.

Paruošimo technologiją sudaro keli nuoseklūs etapai:

Agurkas nuplaunamas, nulupamas ir supjaustomas ilgomis ir plonomis riekelėmis. Tą patį jie daro ir su avokadais.

Lašišos filė supjaustykite plonais sluoksniais.

Išklokite nori lakštą, sudrėkinkite, išvirtus ryžius paskleiskite per visą paviršių, kad jo sluoksnis būtų lygus.

Apverskite nori ir ant viršaus uždėkite smulkiai tarkuoto sūrio, agurko griežinėlių ir avokado.

Atsargiai suformuokite vyniotinį, supjaustykite jį ritinėliais, kiekvieną iš jų apvyniokite lašišos gabalėliu. „Kalifornija” 2 porcijos

Norėdami paruošti ritinius, turite paimti:

100 g virtų ryžių;
150 g krabų lazdelių (galima naudoti ir krabų mėsą);
1 valgomasis šaukštas. l. majonezo;
50 g avokado;
šiek tiek mažų ikrų;
1 nora lapas.

Virimo procesas susideda iš kelių etapų:

Ant vyniotinių ruošimo kilimėlio lygiu sluoksniu paskleiskite virtus ryžius ir ant viršaus uždenkite nori lakštą.

Ant viršaus dedamas plonai pjaustytas avokadas. Krabų lazdelės susmulkinamos ir sumaišomos su majonezu.

Šis užpildas paskirstomas ant ruošinio.

Kilimėliu suformuokite vyniotinį, apvoliokite jį mažuose kiaušiniuose, stengdamiesi kuo stipriau juos prispausti.

Supjaustomi ritiniai.

Krevečių suktinukai 2 porcijos

Ingredientai:

50 g krevečių;
0,5 vnt. saldieji pipirai, agurkai ir pomidorai;
1 vnt. salotų salotos;
ryžių popierius.

Taip pat skaitykite:  Skanūs purūs naminiai pyragaičiai dėl slapto ingrediento: Kai mano sesuo paragavo, suprato, kodėl aš tai darau

Virimo procesas:

Nuplaukite ir išdžiovinkite daržoves. Papriką supjaustykite juostelėmis, agurkus ir pomidorus – kubeliais.

Atskirame dubenyje sumaišykite visas daržoves.

Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje, suberkite jas į daržoves, išmaišykite.

Ryžių popierių pamirkykite šiltame vandenyje, kol jis taps minkštas. Ant jo išdėliokite salotų lapus ir paskirstykite daržovių bei krevečių įdarą

Susukite ruletes ir supjaustykite porcijomis.

Paruoštus suktinukus geriausia patiekti su marinuotu imbieru, vasabi ar sojos padažu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.