Šis receptas yra puiki alternatyva sūrio pyragams ir troškiniams.
Ingridientai
- Naminis sūris 200 g
- Cukrus 2 valg.
- Druskažiupsnelis
- Kiaušiniai 2 vnt
- Apple 1 vnt
- Kepimo milteliai 1 šaukštelis
- ,Miltai 100 g
Žingsniai
- Kiaušinius sumaišykite su žiupsneliu druskos ir cukrumi ir plakite, kol cukrus ištirps.
- Suberkite cukrų ir išmaišykite iki vientisos masės.
- Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, supilame į masę ir užminkome tešlą.
- Obuolius supjaustykite plonais gabalėliais.
- Keptuvę ištepkite aliejumi. Ištepame tešlą, išlyginame ir į masę įdedame obuolių skilteles.
- Uždenkite dangčiu ir kepkite ant mažiausios ugnies 15 minučių.
- Apverskite su lėkšte. Uždenkite dangčiu ir kepkite 10 minučių.
- Dar karštą supjaustykite porcijomis ir patiekite su grietine arba grietine (grietinę arba grietinėlę išplakite su cukraus pudra).