Sumaišykite kefyrą su grietine ir po dviejų dienų turėsite dievišką užkandį.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Joks parduotuvėje pirktas maistas neprilygsta namuose su meile gaminto maisto skoniui.

Pagal šį receptą paruoštas sūris gali būti naudojamas kaip užkandis, kaip salotų padažas arba kaip skanus sumuštinių įdaras.

Sudedamosios dalys:

  • Pusė litro grietinės
  • Pusė litro kefyro
  • Krapų krūva
  • Arbatinis šaukštelis druskos

Paruošimas:

Paimkite marlę ir sulenkite ją taip, kad gautumėte 6 sluoksnius, tada ja išklokite kiaurasamtį. Dabar sumaišykite visus ingredientus, išskyrus krapus, ir gautą masę supilkite ant marlės.

Dabar mūsų užduotis yra padėti ruošinį po svoriu ir dviem dienoms padėti į šaldytuvą.

Pradėkime ruošti žalumynus, smulkiai supjaustykime krapus, o po dviejų dienų gautą mišinį išimkite iš šaldytuvo ir suformuokite kažką panašaus į kepalą.

Gautą pieno-grietinėlės kepalą apvoliokite krapuose; jei norite patiekalui suteikti šiek tiek prieskonių, į krapus galite įdėti porą skiltelių smulkiai supjaustyto česnako.

Tai užbaigia pasiruošimą, linkime gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Močiutės pomidorai! Neįtikėtinai skanus žieminių pomidorų receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.