Sultingi, sotūs ir labai skanūs kepenėlių kotletai vakarienei

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • kepenys – 0,5 kg;
  • sūdyti taukai – 100 g;
  • svogūnas – 1 gabalas;
  • česnakai – 3 dantys;
  • manų kruopos – 3 šaukštai;
  • kiaušinis – 1 gabalas;
  • augalinis aliejus – 5 šaukštai;
  • druska, pipirai, aromatinės žolelės, krapai – pagal skonį

Paruošimas:

Kepenėles, lašinius, svogūną ir česnaką permetame per mėsmalę.

Įmuškite kiaušinį ir manų kruopas, išmaišykite iki vientisos masės.

Palikite mišinį 20 minučių, kad manų kruopos išbrinktų ir taptų minkštos.

Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite prieskonių ir žolelių.

Apkepkite kotletus iš abiejų pusių nedideliame kiekyje augalinio aliejaus, šaukštu išmušdami mišinį.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Erdvūs blyneliai su kefyru. Aš visada gaminu pagal šį receptą
Patiko? Pasidalink! Ačiū.