Subtilūs blynai ant kefyro, pridedant verdančio vandens

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blyneliai iš choux tešlos pasirodo labai švelnūs, nėra „guminiai“, yra ypatingo, neprilygstamo skonio.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– kefyras, 500 ml;

– miltai, apie 300 g;

– augalinis aliejus, 3 šaukštai;

– verdantis vanduo, 300 ml;

– kiaušiniai, 3 vnt;

– cukrus, 3 šaukštai;

– žiupsnelis druskos;

– soda, trečias šaukštelis.

Virimo procesas

Miltus persijoti ir sumaišyti su kefyru, išplakti iki vientisos masės.

Įmaišykite druską, kiaušinius, cukrų.

Po truputį pilkite verdantį vandenį, kiekvieną kartą gerai maišydami iki vientisos masės.

Įpilkite aliejaus ir išmaišykite.

Įpilkite soda ir vėl gerai išmaišykite.

Dabar palikite tešlą 20-30 minučių, kad ji įgautų norimą konsistenciją.

Kepkite blynus kaip įprasta, pirmą kartą sutepdami augaliniu aliejumi.

Patarimas : tešla neturi būti labai tiršta, jei taip atsitiko, pažiūrėkite, kol ji nusistovėjo, tada įpilkite šiek tiek verdančio vandens. Vietoj kefyro tinka ir pienas.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Kelis kartus sultingesnė vištieną už įprastą per 10 minučių
Patiko? Pasidalink! Ačiū.