Sotus patiekalas visai šeimai iš konservų skardinės: paprasto ir nebrangaus pyrago receptas, kuris jums tikrai patiks

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Būtinai pabandykite pasigaminti šį neįtikėtiną pyragą namuose ir liksite patenkinti. Tai ne tik labai skanu, bet ir ekonomiška.
Skanaus pyrago receptas.

Yra daugybė pigių pyragų, pagamintų iš paprastų ingredientų, įskaitant lavašą. Ir, žinoma, jų pranašumai yra prieinamumas, kaina ir paprastas paruošimas. Mūsų recepte kviečiame susipažinti su konservuotų žuvų pyrago gaminimo technologija.

Dėl šio komponento jums nereikia vargti su žuvimi ir atlikti terminį apdorojimą. Todėl ruošdami tešlą ir ruošdami įdarą sugaišite minimaliai.

Žinoma, kai kuriuos ingredientus galima pakeisti savais, kad pyragas būtų dar skanesnis ir patrauklesnis. Taip pat vietoj konservuotų žuvų galite naudoti, pavyzdžiui, raudoną žuvį, kurios dėka patiekalas bus kone restorano kokybės.

Ir tikrai būtina pažymėti šio pyrago naudą, nes jame daugiausia yra baltymų komponentų, dėl kurių jis ne tik stiprus, bet ir pripildytas statybinių medžiagų mūsų organizmui.

Ant viršaus nedvejodami užtarkuokite sūrio, pabarstykite įvairiomis sėklomis ir aptepkite pyragą plaktu kiaušiniu, kad susidarytų blizgi, traški plutelė.

Ingredientai
Kefyras – 1 stiklas
Kiaušinis – 1 vnt.
Miltai – 1 stiklinė
Soda – 1/2 šaukštelio
Druska, pipirai
Žuvies konservai – 1 skardinė (savo sultyse)
virti kiaušiniai – 2 vnt.
Sūris – 80 g
žalieji svogūnai
Kaip iš žuvies konservų pasigaminti skanų pyragą
Pirmiausia reikia sumalti absoliučiai visus ingredientus. Žuvį išimame iš skardinės ir nupilame sultis.

Sumaišykite kefyrą su soda, įberkite druskos, taip pat vištienos kiaušinį. Išmaišykite iki vientisos masės, suberkite persijotus miltus. Minkykite tešlą be gabalėlių.

Išimame formą, išklojame pergamentu, o po to pusę tešlos paskirstome į formą. Ant viršaus dėkite įdarą ir supilkite kitą tešlos dalį.

Leiskite pyragui kepti pusvalandį 180 laipsnių kampu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.