Ingredientai:
Trapios tešlos sausainiai – 0,5 kg
Sviestas – 200 gramų,
bet kokie riešutai – 100 gramų,
Cukrus – 1 puodelis,
Kakava – 2 šaukštai. šaukštai (su kaupu),
Pienas – 100 ml
Paruošimas:
Sumaišykite pieną su sviestu, kakava ir cukrumi.
Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps ir neužvirs.
Sausainius sumalkite trintuvu arba mėsmale.
Riešutus susmulkinkite peiliu ir sumaišykite su sausainiais .
Sausą mišinį supilti pienu, kakava, sviestu ir cukrumi, gerai išmaišyti.
Dešros formos šokoladinę masę dėkite ant maistinės plėvelės ir gerai suvyniokite.
Dešrą padėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms, tada išimkite ir supjaustykite gabalėliais.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
