Šokoladinė dešra iš sausainių su graikiniais riešutais. Mmm…skanaus!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Trapios tešlos sausainiai – 0,5 kg
Sviestas – 200 gramų,
bet kokie riešutai – 100 gramų,
Cukrus – 1 puodelis,
Kakava – 2 šaukštai. šaukštai (su kaupu),
Pienas – 100 ml

Paruošimas:

Sumaišykite pieną su sviestu, kakava ir cukrumi.

Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps ir neužvirs.

Sausainius sumalkite trintuvu arba mėsmale.

Riešutus susmulkinkite peiliu ir sumaišykite su sausainiais .

Sausą mišinį supilti pienu, kakava, sviestu ir cukrumi, gerai išmaišyti.

Dešros formos šokoladinę masę dėkite ant maistinės plėvelės ir gerai suvyniokite.

Dešrą padėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms, tada išimkite ir supjaustykite gabalėliais.

Gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.