Šis receptas jums tikrai patiks, ypač todėl, kad jį paruošti gali absoliučiai visi. Ir tai neužims daug laiko, todėl būtinai išbandykite.
Kartais nereikia ruošti pačių sunkiausių ir daug laiko reikalaujančių receptų, kad patiktumėte visai šeimai. Dažniausiai užteks visiškai įprasto patiekalo, kurį gali pasigaminti bet kas, bet kuris bus gaminamas su meile . Na, o tokiu atveju tikrai vertėtų išbandyti šiuos paprastus bulvinius blynus, kurių paruošimui nereikia net miltų. Tai tikrai lengva, todėl išbandykite.
Ko tau prireiks
- 4 didelės bulvės
- 2 kiaušiniai
- 0,5 kg mėsos
- 1 svogūnas
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 2 skiltelės česnako
- druskos
- pipirų
- saulėgrąžų aliejus
- džiūvėsėliai
Tai tikrai paprasta
Pirmiausia paruoškite įdarą. Paimkite bet kokią mėgstamą mėsą ir supjaustykite mažais gabalėliais. Vištiena yra geriausia, bet tai priklauso tik nuo jūsų. Svogūną nuvalykite ir supjaustykite mažais gabalėliais . Tada apkepkite saulėgrąžų aliejuje. Kai svogūnai paruduos, į keptuvę suberkite susmulkintą mėsą. Troškinkite keletą minučių, tada pagardinkite druska ir pipirais. Ir galiausiai leiskite jam atvėsti.
Dabar paruoškite bulves. Sutarkuokite juos stambia tarka ir išspauskite iš jų visą skystį. Druska ir pipirai juos pagal skonį. Taip pat sudėkite susmulkintą česnaką, kiaušinį ir krakmolą . Viską gerai išmaišyti. Na, tada pradėkite gaminti paplotėlius. Paimkite šaukštą bulvių tešlos ir padarykite iš jos pyragą. Į centrą įdėkite šaukštą mėsos įdaro. Lengvai paspauskite, kad nesuirtų.
Ir jūs beveik baigėte
Dabar iš šios bulvių tešlos su įdaru padarykite rutulį ir iš jo padarykite paplotėlį. Kiekvieną iš jų apvoliokite džiūvėsėliuose. Jei neturite, galite pakeisti manų kruopomis arba miltais. Galiausiai saulėgrąžų aliejuje apkepkite blynus . Apkepkite iš abiejų pusių, kad nesudegtų. Gatavus blynus padėkite ant popierinio rankšluosčio apie 1 minutę ir galėsite patiekti. Linkime gero apetito!