Snickers pyragas per 10 minučių. Be orkaitės

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprastas skanaus ir originalaus šokoladinio-riešutų deserto receptas, kuris labai primena daugelio mėgstamus saldainius.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

miltai, 220 g;
kakavos, 2 v.š.;
kepimo milteliai, 2 šaukšteliai;
cukraus, 6 šaukštai;
augalinis aliejus, 0,5 stiklinės;
šilto vandens, 1,5 stiklinės.
Norėdami paruošti glazūrą, jums reikia :

skrudinti žemės riešutai, 100 g;
bet koks šokoladas pagal jūsų skonį, 2 batonėliai;
augalinis aliejus, 2 valg.
Virimo procesas

Miltus persijokite su kakava, suberkite kepimo miltelius, druską, cukrų ir gerai išmaišykite šluotele iki vientisos masės.

Į sausą masę supilkite augalinį aliejų ir šiltą vandenį, išmaišykite iki vientisos masės. Tešla bus skysta. Vandenį galima pakeisti šiltu pienu.

Stiklinę formą padengiame pergamentu, prieš tai patepę aliejumi, kad popierius gerai tilptų formoje.

Supilkite tešlą ir įdėkite formą į mikrobangų krosnelę ir kepkite maksimalia galia – 800 W apie 7 minutes, tačiau patikrinkite iškepimą.

Išimkite iš formos ir atvėsinkite.

Skrudintus žemės riešutus supjaustykite peiliu gabalėliais.

Juodąjį arba pieninį šokoladą ištirpiname jums patogiu būdu su rafinuotu augaliniu aliejumi.

Į glajų suberti žemės riešutus, išmaišyti ir glaistu aptepti biskvitą.

Tortą visiškai atvėsinkite ir kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą, kad stabilizuotųsi.

Kaip matote, viskas paruošiama per kelias minutes, tačiau pyragas išeina labai skanus, drėgnas, kaip ir mėgstamas saldainis.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.