Skanus moliūgų stebuklas per 15 minučių: mėgstamas visos šeimos!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jie padeda, kai norisi kažko labai skanaus, bet visiškai nėra laiko ilgai gaminti.

Ingredientai:

Tešlai

  • kefyras 3,2% – 400 ml
  • druska – 1,5 šaukštelio.
  • soda – 1 šaukštelis.
  • miltai – 500 gr

Įdarui

  • moliūgas – 800 gr
  • svogūnas – 1 vnt.
  • cukrus – 2 šaukštai
  • druska – 0,5 šaukštelio
  • augalinis aliejus 50 ml

Paruošimas:

Pirmiausia paruoškite tešlą sumaišydami visus ingredientus. Tešlą uždenkite plėvele ir leiskite pakilti.

Paruoškite įdarą: moliūgą sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite.

Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės, tada suberkite moliūgą, druską ir cukrų, pakepinkite, kol pusiau iškeps, tada sudėkite įdarą į lėkštę.

Padalinkite tešlą į lygias dalis, maždaug 14-15 dalių. Kiekvieną paplotį plonai iškočiokite ir dėkite įdarą.

Sudarome stebuklą, kaip čebureką.

Stebuklą apkepkite iš abiejų pusių sausoje keptuvėje .

Gatavus papločius ištepkite sviestu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Visus draugus išmokiau gaminti skanius sluoksniuotus pyragus. Draugės džiaugiasi
Patiko? Pasidalink! Ačiū.