Patiekalas pasirodo labai skanus ir neįprastas. Jums tikrai patiks šie skanūs maltos mėsos kotletai, įdaryti bulvėmis.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
maltos vištienos, 600 g;
svogūnas, 1 vnt;
druskos, 1 šaukštelis;
pipirų mišinys;
kiaušinis, 1 vnt.;
manų kruopos, 2 v.š.;
karis, rūkyta paprika, sausas česnakas, pipirai.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikia:
bulvių košė, 150 g;
sūris, 50 g;
žaluma.
Virimo procesas
Svogūną sumalkite trintuvu arba įprasta trintuve ir sumaišykite su vištienos faršu, suberkite prieskonius. Galite pridėti prieskonių pagal skonį. Druskos ir pipirų.
Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite, suberkite manų kruopas ir išmaišykite rankomis.
Patarimas: rankomis labai gerai išmaišykite masę, kad manų kruopos gerai išbrinktų.
Palikite 20 minučių.
Sumaišykite tyrę su tarkuotu sūriu ir kapotomis žolelėmis.
Ir tyrę su sūriu suformuokite smulkiais piršteliais.
Sušlapiname rankas ir iš faršo darome plokščią pyragą, į vidurį dedame pirštą ir bulves, užspaudžiame kraštus ir formuojame kotletus.
Tokius kotletus kepame ne tik iš abiejų pusių, bet ir iš galiukų.
Galite pagaminti bet kokį įdarą pagal savo skonį, tai gali būti grybai su sūriu, lydytas sūris ir pan.

