Mūsų šeimos mėgstamiausias receptas. Agurkai pasirodo traškūs, pikantiški ir patrauklūs.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
agurkai, 1 kg;
druskos 1 litrui, 2 šaukštai;
gazuotas mineralinis vanduo;
želdiniai;
krienų lapai, serbentai, vyšnios, krapų skėčiai ir kt.;
česnako, apie 5 dantis;
lauro lapas, 4 vnt.
Virimo procesas
Paimkite mažus agurkus. Jei jie yra šiek tiek mieguisti, nuplaukite juos ir 1 valandą užpilkite šaltu švariu vandeniu.
Druskos įpilkite į mineralinį vandenį po du šaukštus druskos, įprastos, stambios, virtuvinės druskos 2 litrams.
Nupjaukite agurkams uodegas.
Visus žalumynus nuplauname ir dedame į indą apačioje.
Ant viršaus sudėkite agurkus ir suberkite česnako skilteles.
Tada vėl uždėkite žalumynų sluoksnį ir ant viršaus padėkite agurkus.
Mes taip pakaitomis užpildome indą iki viršaus. Galite pasiimti indą su dangteliu arba klasikinį stiklinį indelį.

Užpildykite agurkus mineraliniu sūrymu, uždenkite agurkus dangčiu ir padėkite į šaldytuvą parai.

Tiesiog išbandykite šiuos agurkus, tai geriausias ir skaniausias receptas. Paimkite gazuotą mineralinį vandenį, bet be įvairių priedų ir didelės mineralų koncentracijos. Tiesiog geriamasis, gazuotas, mineralinis vanduo.

