Skanių ir sočiųjų kotletų receptas. Aš naudoju nebrangią mėsą ir tik 15 minučių paruošimo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Norint paruošti skanią vakarienę, nereikia nuolat išradinėti naujų ir įmantrių patiekalų. Atminkite, kad paprastume taip pat yra kažkas skanaus ir patenkinamo. Pavyzdžiui, norėdami paruošti gerus kotletus, galite naudoti minimalų ingredientų skaičių.

Jei šaldiklyje guli sena mėsa, galite ją panaudoti pagal šį receptą.

Kai kurių maisto gaminimo gudrybių dėka galite pasigaminti puikių kotletų.

Ingredientai kotletams:

malta mėsa - 500 g;
druska - žiupsnelis;
džiūvėsėliai - 200 g;
augalinis aliejus - 20 ml;
pienas - 200 ml;
česnakai - 2 gvazdikėliai;
svogūnai - vnt.;
vištienos kiaušinis - vnt.

Kotletų gaminimas:

Viename inde sumaišykite pieną ir 100 gramų džiūvėsėlių ir gerai išmaišykite.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite saulėgrąžų riebaluose įkaitintoje keptuvėje iki skaidrumo. Česnaką galima supjaustyti griežinėliais.

Sumaišykite apkeptą svogūną ir česnaką, o kiaušinį įmuškite į indą su daržovėmis. Šiuos ingredientus būtina išplakti iki vientisos masės.

Į faršą suberkite krekerius su pienu, svogūnų košę, sumaišykite produktus. Turi gautis vienalytė masė, iš kurios galima daryti kotletus.

Gautus kotletus apibarstykite likusiais džiūvėsėliais.

Įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje po porą minučių apkepkite kotletus iš abiejų pusių.

Tada perkelkite mėsos gaminį į kepimo indą. Supilkite į jį 50 ml vandens ir uždenkite folija.

Paruoškite orkaitę, įkaitinkite iki 180 laipsnių. Patiekalo paruošimas trunka 30 minučių.

Kaip matote, kotleto receptas yra labai paprastas ir neįtikėtinai lengvas. Šis produktas puikiai dera su salotomis, grūdais ir bulvėmis.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Uošvė mane išmokė: recepto klausia kiekvienas, kuris bando. Uzbekų mėsos paplotėlis
Patiko? Pasidalink! Ačiū.