Ingredientai:
Kefyras – 150 ml,
sviestas arba margarinas – 125 g,
kiaušiniai – 2 vnt.,
cukrus – 200 g,
Soda – ½ šaukštelio.
miltai – 1,5 stiklinės (250 ml puodelio),
serbentai – 200 g.
Paruošimas:
Sviestą arba margariną suminkštinkite, įmuškite kiaušinius, cukrų ir kefyrą, išmaišykite.
Įpilkite soda, išmaišykite ir dalimis suberkite miltus.
Uogas nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir suberkite į tešlą. Švelniai sumaišykite su šaukštu arba silikonine mentele.
Tešlą dėkite į bandelių formeles, ne iki pat viršaus.
Kepame 180 C apie 30 min. Bandelių pasirengimą patikrinkite mediniu iešmeliu arba dantų krapštuku .
Išimkite gatavus bandeles iš orkaitės, atvėsinkite 10 minučių ir išimkite iš formelių.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.





