Skaniausia aminė dešra be rūkyklos, be mėsmalės ir be žarnų!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei esate iš tų žmonių, kurie mėgsta dešras ir apskritai mėsą, šis receptas jums tikrai tiks. Išbandykite.

Jei jūsų šeima mėgsta valgyti dešreles, dešreles ir kitas dešreles, tikrai turėtumėte išbandyti šį puikios naminės dešros receptą. Galite pasakyti sau, kad to nedarysite, nes tai turi būti labai sunku , ir verčiau eikite į parduotuvę ir nusipirksite. Bet taip tikrai nėra, nes su šiuo receptu susidoroti gali absoliučiai kiekvienas. Taigi ką, ar galite tai padaryti?

Ko tau prireiks

  • 1 kg kiaulienos
  • šaukštas svogūnų prieskonių
  • 0,5 kg jautienos
  • 20 g pieno miltelių
  • 1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto česnako
  • 1/2 arbatinio šaukštelio muskato riešuto
  • pipirų ir druskos pagal skonį
  • 240 ml ledinio vandens

Šios dešros paruošimas

Iš pradžių mėsą nuplaukite, tada supjaustykite peiliu – kiaulieną stambesniais gabalėliais, o jautieną kiek mažesniais gabalėliais ir kiekvieną gabalėlį susmulkinkite. Visus prieskonius sumaišykite su džiovintu pienu ir šiuo mišiniu supilkite į mėsą. Uždenkite lediniu vandeniu. Mėsą gerai išmaišykite rankomis, kol ji taps lipni, uždarykite indą su dangteliu ir palikite šaldytuve 16 valandų.

Praėjus šiam laikui, šį įdarą padalinkite į 2 dalis. Kiekvieną iš jų uždėkite ant karščiui atsparios maistinės plėvelės dešrelės pavidalu ir sandariai suvyniokite keliais sluoksniais. Tvirtai suriškite dešros galus virve , kaip daroma rūkant. Įkaitinkite orkaitę iki 90 laipsnių ir kepkite 3 valandas ar ilgiau, priklausomai nuo dešros storio. Leiskite atvėsti ir per naktį šaldykite. Ant viršaus galite apvolioti dešrą prieskoniuose. Linkime gero apetito.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.