Šis desertas patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Šis receptas savo skoniu labai panašus į parduotuvės glaistytų sūrių varškę, tačiau mūsų receptas nustebins neprilygstamu skoniu.
Ingredientai:
360 gramų varškės;
60 gramų sviesto;
3 valg. šaukštai cukraus;
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus;
1 pynė šokolado.
Varškės popsios pagrindo paruošimas
Į gilų dubenį sudėkite varškę ir supilkite minkštą sviestą. Taip pat pridedame cukraus ir vanilinio cukraus, kad būtų skonio.
Kad masė būtų vienalytė, varškės mišinį reikia išplakti panardinamuoju trintuvu.
Ledų formavimo etapas
Uždenkite lentą maistine plėvele. Varškės kremą sudėkite į maišelį ir apačioje padarykite įpjovą, kad galėtumėte dėti dešreles ant lentos.
Jas reikia įdėti į šaldiklį pusvalandžiui, leisti gerai sustingti.
Glazūra:
Šokolado plytelę sulaužykite į mažus gabalėlius, suvyniokite į maišelį ir įdėkite į karštą vandenį.
Patarimas: galite naudoti ir pieninį, ir juodąjį šokoladą, taip pat galite nusipirkti šokolado su įdaru ar riešutais.
Švariomis rankomis paimkite varškės gabalėlius, suverkite juos ant ilgų medinių iešmelių ir supilkite šokoladą iš maišelio. Gaminame zigzago raštus. Jei norite, visą varškės lazdelę galite panardinti į šokoladą, kad sukurtumėte tikrą popsą.
Išbandykite šiuos neįprastus varškės ledus, jie tikrai patiks visiems.