Labai paprastas, bet sotus ir skanus patiekalas iš maltos mėsos. Per kelias minutes pagaminsite puikią vakarienę be didelio šurmulio virtuvėje.
Virimui jums reikės šių ingredientų:
- malta mėsa, 500 g;
- svogūnas, 2 vnt.;
- druska, prieskoniai;
- kefyras, 300 ml;
- bulvės, 2 vnt.;
- kiaušinis, 1 vnt.;
- miltai, 200 g;
- prieskoniai, žalumynai;
- sūris, 200 g.
Virimo procesas
Maltą mėsą pagardinkite tarkuotu svogūnu ir kiaušiniu, druska, pipirais, prieskoniais ir žolelėmis.
Masę tankaus stačiakampio pavidalu paskleiskite ant maistinės plėvelės, o ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu.
Plėvelės pagalba susukame tankų ritinėlį ir apvyniojame plėvele.
Mes siunčiame į šaldiklį 40 minučių.
Kiaušinį sumaišyti su miltais ir bulvių gabalėliais, druska ir pipirais ir masę išplakti trintuvu iki vientisos masės.
Faršą išimame iš šaldiklio ir supjaustome porcijomis.
Kiekvieną apskritimą pamirkykite tešloje ir apkepkite aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
Originali tešla pyragams suteikia lengvo, bulvinio skonio, o pats įdaras išlieka sultingas ir aromatingas.
Į vyniotinį galite gaminti įvairių įdarų. Pavyzdžiui, į sūrį dėkite daržovių ar grybų, marinuotų agurkų ir pan.