Skanesnis už bet kokį kotletą. Pranoko visus mano lūkesčius

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai paprastas, bet sotus ir skanus maltos mėsos patiekalas. Per kelias minutes pagaminsite puikią vakarienę be jokio šurmulio virtuvėje.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

malta mėsa, 500 g;
svogūnas, 2 vnt;
druska, prieskoniai;
kefyras, 300 ml;
bulvės, 2 vnt;
kiaušinis, 1 vnt;
miltai, 200 g;
prieskoniai, žolelės;
sūris, 200 g.
Virimo procesas

Maltą mėsą pagardinkite tarkuotu svogūnu ir kiaušiniu, druska, pipirais, prieskoniais ir žolelėmis.

Mišinį tankaus stačiakampio pavidalu paskirstome ant maistinės plėvelės, o ant viršaus pabarstome tarkuotu sūriu.

Naudodami plėvelę susukame į tankų ritinį ir suvyniojame į plėvelę.

Įdėkite į šaldiklį 40 minučių.

Kiaušinį sumaišykite su miltais ir bulvių gabalėliais, druska ir pipirais ir masę išplakite panardinamuoju blenderiu iki vientisos masės.

Išimkite maltą mėsą iš šaldiklio ir supjaustykite porcijomis.

Kiekvieną apskritimą pamerkite į tešlą ir kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Originali tešla kotletams suteikia lengvo, bulvinio skonio, o pats įdaras išlieka sultingas ir aromatingas.

Rulonui galite gaminti įvairius įdarus. Pavyzdžiui, į sūrį dėkite daržovių ar grybų, marinuotų agurkų ir pan.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Tai gali padaryti bet kas. Tortas „Paukščių pienas“ šventiniam stalui
Patiko? Pasidalink! Ačiū.