Skanesnis nei belyashi ir pyragaičiai. Vakarienės pyrago su bulvėmis ir malta mėsa receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sočius pyragus su mėsa ir bulvėmis galite pagaminti labai greitai ir lengvai, jei naudositės šiuo paprastu receptu. Produktų rinkinys pats minimaliausias ir paprasčiausias, tačiau rezultatas jus tiesiog nustebins.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kefyras, 100 ml;
miltai, 500 g;
sviestas, 220 g;
majonezas, 100 g;
druskos ir cukraus po 1 valgomasis šaukštas;
kepimo milteliai, 10 g.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

bet kokia malta mėsa, 500 g;
bulvės, 2 vnt;
svogūnas, 3 vnt;
druska, pipirai, prieskoniai ir aromatinės žolelės;
augalinis aliejus, 50 ml;
trynys ir pienas tepimui.
Virimo procesas

Į išsijotus miltus suberkite minkštą sviestą ir sutrinkite iki trupinių.

Suberkite druską ir cukrų, kepimo miltelius ir kefyrą, majonezą ir užminkykite labai plastišką ir minkštą tešlą.

Įdėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Bulvių kubelius sumaišykite su svogūnų kubeliais ir malta mėsa, pagal skonį įberkite augalinio aliejaus, druskos, pipirų ir įvairių prieskonių.

Išmaišykite mišinį iki vientisos masės.

Tešlą padalinkite į 2 dalis, kiekvieną iškočiokite į sluoksnį.

Vieną dedame į formą ir padarome šonus, išklojame įdarą, išlyginame.

Viršų uždenkite antruoju tešlos sluoksniu, užspauskite kraštus, šakute padarykite pradūrimus, o viršų aptepkite su pienu išplaktu tryniu.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 – 50 minučių, tačiau patikrinkite orkaitę.

Aromatas nuo pyrago tiesiog užpildo visą butą, pasirodo maitinantis, suteikiantis apetitą, tinka prie arbatos ar kaip priedas prie pietų ar vakarienės.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.