Šiuos saldumynus valgau vakare. Sveikas desertas nekenkiantis figūrai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanūs ir švelnūs saldumynai be cukraus, bet su varške ir kakava.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– varškės, 300 g;

– vanilinio cukraus, 1 pakelis;

– pienas, 250 ml;

– želatina, 25 g;

– cukraus pudra, 4 v.š.;

– kakava, 2 v.š.

Virimo procesas

Želatiną užpilkite šaltu pienu ir palikite išbrinkti.

Varškę sumaišykite su milteliais ir vanile, kakava ir masę sutrinkite blenderiu.

Pieną ir želatiną pakaitinkite, kol želatina išsilydys. Leiskite atvėsti.

Želatiną sumaišyti su varške.

Formą uždenkite plėvele ir išpilkite mišinį, uždenkite plėvele ir padėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Išimkite iš formos ir supjaustykite porcijomis.

Patarimas : varškę galima pakeisti varškės mase. Taip pat dėl ​​grožio ir skonio, aromato saldainius galite apvolioti smulkintuose riešutuose, džiovintuose vaisiuose ar kokoso drožlėse.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Svečiai juos valgė pirmieji. Įspūdingi krabų lazdelių suktinukai: paprastas receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.