Skanūs ir švelnūs saldumynai be cukraus, bet su varške ir kakava.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– varškės, 300 g;
– vanilinio cukraus, 1 pakelis;
– pienas, 250 ml;
– želatina, 25 g;
– cukraus pudra, 4 v.š.;
– kakava, 2 v.š.
Virimo procesas
Želatiną užpilkite šaltu pienu ir palikite išbrinkti.
Varškę sumaišykite su milteliais ir vanile, kakava ir masę sutrinkite blenderiu.
Pieną ir želatiną pakaitinkite, kol želatina išsilydys. Leiskite atvėsti.
Želatiną sumaišyti su varške.

Formą uždenkite plėvele ir išpilkite mišinį, uždenkite plėvele ir padėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Išimkite iš formos ir supjaustykite porcijomis.


Patarimas : varškę galima pakeisti varškės mase. Taip pat dėl grožio ir skonio, aromato saldainius galite apvolioti smulkintuose riešutuose, džiovintuose vaisiuose ar kokoso drožlėse.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
