Daugelis žmonių renkasi namuose gamintą maistą, o ne lanko restoranus. Dėl to taip pat, pavyzdžiui, pagal šį receptą galite paruošti labai skanius įdarytų kopūstų suktinukus.
Kai kurie žmonės mėgsta gaminti įvairius patiekalus namuose, pavyzdžiui, kai kurioms šventėms. Tačiau daugelis jų stengiasi nesilaikyti tradicijų ir kiekvieną kartą kuo nors nustebinti savo svečius . Tačiau tai ne visada būna visiškai lengva, nes sugalvoti ką nors netradicinio ir puikaus kartais reikia daug dirbti. Tačiau šio paprasto recepto pagalba galite pagaminti įdarytų kopūstų suktinukus, kurie jus tikrai nustebins.
Ko tau prireiks
- 1 baltojo kopūsto
- druskos pagal skonį
- 100 g ryžių
- 1 svogūnas
- 500 g kiaulienos faršo
- maltų pipirų pagal skonį
- 3 pomidorai
- 1 kiaušinio trynys
Pirmiausia apdorokite kopūstą
Pirmiausia nulupkite viršutinį lapų sluoksnį nuo kopūsto galvos, o tai nėra idealu. Tada įdėkite visą galvą į gilią keptuvę ar puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite kopūstą, kol lapai suminkštės , tada atskirkite juos nuo galvos. Tada galite virti ryžius, kuriuos palikite atvėsti. Kopūstų lapus kol kas atidėkite į šalį ir taip pat atvėsinkite.

Sukurkite savo įdarą
Dubenyje sumaišykite ryžius su malta mėsa, kurią pagal skonį pasūdykite ir įberkite pipirų. Visą mišinį gerai išmaišykite ir padalinkite į 2 lygias dalis. Padėklą arba darbo paviršių išklokite kepimo popieriumi ir ant jo uždėkite pusę kopūsto lapų, padengdami visą paviršių. Tada užtepkite sluoksnį vienos pusės mėsos mišinio ir tolygiai paskirstykite.

Iškepkite suktinukus
Kopūsto lapus su mėsos mišiniu susukite į vyniotinį. Tada tą pačią procedūrą pritaikykite kitai ingredientų pusei. Smulkiai supjaustykite pomidorus ir svogūnus. Sumaišykite juos ir supilkite į kepimo formą, į kurią tada sudėkite suktinukus. Kepkite juos iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30 min . Tada išimkite dubenį, aptepkite suktinukus kiaušinio tryniu ir kepkite 180°C 15 minučių. Praėjus šiam laikui, išimkite kepimo indą ir baigsite.
