Šį daržovių patiekalą galima pasigaminti keptuvėje arba orkaitėje, ir jis pasirodo vienodai skanus. Produktų rinkinys yra labiausiai paplitęs ir minimalus, tačiau jis pasirodo tiesiog tobulas.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
kopūstai, 800 g;
morkos, 100 g;
žalieji svogūnai ir žolelės;
druskos, 1 šaukštelis;
vištienos krūtinėlė, 500 g;
kiaušiniai, 3 vnt;
natūralaus jogurto, 100 g;
kepimo milteliai, 4 g;
miltų, 100 g.
Virimo procesas
Kopūstą smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite daržoves.
Pasūdykite ir sumaišykite.
Supjaustykite gerą krūvą žaliųjų svogūnų ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
Sudėkite daržoves ir troškinkite 10 minučių, uždengę dangčiu, ant silpnos ugnies.
Mėsą nuplauname ir smulkiai supjaustome.
Į daržoves suberkite mėsą, uždėkite ant viršaus, pasūdykite ir troškinkite po dangčiu.
Kiaušinius sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais, druska, išmaišyti iki vientisos masės ir masę supilti į keptuvę.
Uždenkite dangčiu ir troškinkite iš vienos pusės 10 minučių, tada apverskite lėkšte ir troškinkite, kol iškeps.
Jei norite pabandyti gaminti patiekalą orkaitėje, pirmiausia išdėliokite troškintas daržoves, ant viršaus dėkite mėsą ir supilkite įdarą.
Kepkite 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekalą patiekiu karštą, labai skanu su grietine. Tačiau šis troškinys skanus ir šaltas.
Į kopūstą dedu ir grybų – pievagrybių ar miško grybų, tada gaunasi kitokio skonio ir aromato patiekalas.