Šis mėsos karštas patiekalas kuris iškart dingsta nuo stalo! Naujiesiems metams tikrai gaminsiu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Orkaitėje kepti brizoliai labai skanūs, gražūs ir originalūs. Šis patiekalas tikrai turėtų būti ant Naujųjų metų stalo.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

malta mėsa, 500 g;
svogūnas, 1 vnt;
druskos pipirų
Norėdami paruošti blynus, jums reikės :

kiaušiniai, 7 vnt;
grietinės, 2 šaukštai;
druskos, pipirų
Padažui paruošti reikia :

grietinės, 5 šaukštai;
česnako, 2 gvazdikėlių;
druskos, pipirų
Taip pat reikia :

sūris, 150 g;
pomidorai, 2 vnt;
žalias.
Virimo procesas

Svogūną sumalkite trintuvu ir sumaišykite su bet kokia malta mėsa pagal savo skonį.

Faršą pagardinkite druska, pipirais bei mėgstamais prieskoniais ir išplakite. Faršą uždenkite ir trumpam padėkite į šaldytuvą.

Kiaušinius išplakite su druska plaktuvu iki vientisos masės.

Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir iškepkite 7 blynus.

Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Trys sūriai ant rupios trintuvės.

Pomidorus supjaustome kubeliais.

Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi.

Ant kiekvieno blyno uždėkite maltos mėsos ir plonu sluoksniu paskleiskite.

Pabarstykite sūriu, žolelėmis ir įdėkite keletą pomidorų griežinėlių.

Sulenkite šonus ir susukite blynus į vamzdelius.

Įdėkite vamzdelius į formą.

Padažui sumaišyti grietinę ir tarkuotą česnaką, druską ir pipirus.

Blynus patepkite padažu ir pabarstykite sūriu.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Patiekalas pasirodo ir karštas, ir užkandis, galite patiekti karštą arba šaltą.

Taip pat galite gaminti įvairius įdarus: su grybais, raugintais agurkais, kumpiu ir kt.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.