Skanus ir aromatingas, labai sotus troškinys su vištiena, bulvėmis ir cukinijomis.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– bulvės, 2 vnt;
– svogūnas, 1 vnt;
– vištienos krūtinėlė, 800 g;
– cukinijos, 2 vnt;
– grietinėlė, jogurtas arba grietinė, 200 g;
– majonezas, 2 v.š
Virimo procesas
Bulves nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sandariai sudėkite bulves, ant viršaus užpilkite aliejaus.
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais ir sudėkite ant bulvių.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant svogūno, pabarstykite druska, pipirais ir aromatinėmis žolelėmis.

Cukiniją supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir dėkite ant mėsos, pašlakstykite augaliniu aliejumi.

Išdėliokite mėsos griežinėlius ir įberkite druskos.
Grietinę arba grietinėlę, jogurtą sumaišyti su majonezu ir padažu užpilti patiekalą, patepti mėsą.

Sudrėkinkite pergamentą vandeniu ir uždenkite keptuvę.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 40 minučių.
Praėjus 20 minučių nuo kepimo pradžios, nuimkite pergamentą ir baikite kepti atviroje formoje.

Patarimas : troškinimui negailėkite prieskonių, žolelių ir aromatinių žolelių, įberkite česnako.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
